Selecteer een pagina
Zondag 9 februari 2020 | 15.00 uur
St. Aegtenkapel | ’t Zand 37, Amersfoort

Daverend barokconcert met internationaal vermaarde baroksolisten Marcel Ponseele (hobo), Kathryn Cok (clavecimbel) Wouter Verschuren (fagot). Naast instrumentale werken zingt de gevierde Nederlandse bariton Robbert Muuse samen met sopraan Henriette Feith aria’s en duetten van Bach, Händel en Steffani.

Het is welhaast een wonder te noemen dat dit gezelschap: Kathryn Cok (clavecimbel), Wouter Verschuren (fagot), Robbert Muuse (bariton) samen met wereldberoemd barok hoboist Marcel Ponseele voor Music on Chairs in Amersfoort zullen optreden. Overigens natuurlijk samen met Henriette Feith! Er zullen aria’s, duetten en instrumentale muziek van Bach, Händel, Steffani (o.a.) klinken. O fortuna Crudel heet dit programma, maar zo wreed en heet zal de soep niet gegeten worden!

 

Aansluitend Meet & Greet

Early Bird: t/m 9 december 2019 €20,50 (voor de vroege boekers: een ticket met korting)
Reguliere prijs: €22,50
Jongeren t/m 17 jaar: €12,50

Let op: ONLINE kaartverkoop loopt via de ticketservice van de Aegtenkapel/stAeg. Klik op de button om kaarten te kopen (u gaat naar site van stAeg).

Reserveren kan ook: mail naar info@musiconchairs.nl of bel 06 52 62 85 97

Musici

Henriette Feith

Henriette Feith

- Sopraan - Vanaf haar afstuderen heeft Henriette zich voornamelijk toegelegd op oratorium, barok- en kamermuziek, als solist in binnen- en buitenland. Tevens is ze initiatiefneemster van de concertserie Music on Chairs.
Marsel Ponseele

Marsel Ponseele

- Hobo - Marcel Ponseele is internationaal bekend als barokspecialist en wordt vaak uitgenodigd als solist om met vooraanstaande orkesten op te treden of deel te nemen aan verschillende opnames. En nu is hij zomaar te bewonderen in Amersfoort.
0