– pianotrio –

Het Artonis ensemble is een professioneel, jong en bevlogen pianotrio, bestaande uit drie musici die allen hun opleiding afrondden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

De musici studeerden bij docenten als Dmitri Ferschtman, Vera Beths en Naum Grubert. De leden van het trio wonnen prijzen op talrijke concoursen en traden veelvuldig op in binnen- en buitenland.  Al binnen drie maanden na hun oprichting werd het trio door het Storioni Trio genomineerd voor de Storioni Festival Prijs. Als onderdeel hiervan trad het Artonis Pianotrio op tijdens het Storioni Festival.

Het Artonis Pianotrio stelt de beleving van het publiek centraal. Hoogstaande muzikale kwaliteit en aandacht voor publiek gaat bij hen hand in hand en een open houding naar het publiek toe is voor het Artonis Pianotrio een wezenlijk onderdeel van de concertervaring. Om het gevoel van betrokkenheid onder het publiek te vergroten wordt daarom tussen de stukken door altijd de interactie gezocht met het publiek. Om de muziek optimaal tot leven te wekken, en de concertervaring voor iedereen nog mooier te maken.

Als trio volgde het ensemble masterclasses bij Frank van de Laar en bij internationale topensembles als het Grieg trio, het Casals kwartet, Atrium kwartet en het Danel kwartet. Zie www.artonistrio.nl.

Gerelateerde musici

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.