Selecteer een pagina

Concerten seizoen 2018-2019

Met afwisselende programma’s, uitgevoerd door professionele musici, wil Music on Chairs laten zien hoe veelzijdig vocale klassieke kamermuziek kan zijn. Per cultureel seizoen organiseren we zo’n drie à vier heel verschillende concerten. Onderstaand een overzicht van de concerten van seizoen 2018-2019:

Folksongs

Folksongs

Berio’s Folksongs voor zang en ensemble is een liederencyclus uit 1964. Het werk bevat arrangementen van negen traditionele volksliederen uit landen als Armenië, Frankrijk, Italië en Amerika.
Lees meer

Media seizoen 2018-2019

 

Concerten seizoen 2017-2018

Onderstaand een overzicht van de concerten van seizoen 2017-2018:

Three of a Kind

Three of a Kind

Klarinetist Levan Tskhadadze en gitarist Izhar Elias vormen sinds 2013 een duo. Hun toch al bijzondere combinatie wordt met sopraan Henriette Feith een opmerkelijk trio. Het resultaat is een uniek programma. Klassiek romantisch, hedendaags repertoire, opzwepende Georgische muziek, Italiaanse operavariaties en Sefardische melancholie.
Lees meer
Il Barocco Incantevole

Il Barocco Incantevole

Fantasticus staat voor intense expressie en voor een sterke affiniteit met gedurfde en extravagante muziek. De leden van het ensemble, allen gelauwerde barokmusici, omarmen de stylus fantasticus van de late 17e eeuw...
Lees meer
Trouble with Trebles

Trouble with Trebles

Hoge mannenstemmen en hoge vrouwenstemmen zingen veel samen in de barokmuziek, maar zelden in een Liedrecital. Een gedurfde zet, twee “trebles” in één programma, maar het belooft wel wat!
Lees meer

Media seizoen 2017-2018

 

0