Vrienden worden van Music on Chairs

Music on Chairs wil haar concerten graag blijven programmeren en organiseren. Wij zijn daarom steeds op zoek naar particulieren, fondsen, instellingen en bedrijven die ons financieel of op een andere manier willen ondersteunen. Draagt u Music on Chairs een warm hart toe en wilt u de concerten mede mogelijk maken? Wij hebben hiervoor de volgende mogelijkheden:

Eenmalige of jaarlijkse gift of donatie

U kunt ons ondersteunen met een éénmalige of jaarlijkse donatie. U wordt dan een echte Vriend van Music on Chairs. 

Stichting Passacaglia ondersteunt Music on Chairs. De stichting beheert de rekening en het bestuur ziet toe op de financiën. Omdat Stichting Passacaglia een Algemeen Nut Beogende Instelling is met een culturele ANBI status zijn er mogelijkheden tot het aftrekken van uw gift van de belasting.

 

Meerjarige donatie aftrekbaar

Als u besluit Music on Chairs voor (tenminste) 5 jaar te doneren, kan uw gift jaarlijks van de belasting worden afgetrokken, zonder dat hiervoor een drempel geldt zoals bij gewone giften. Sterker nog, de gift aan een culturele instelling is voor 125% aftrekbaar! Dit kan via een registratieformulier, een notariële akte is hiervoor niet meer nodig. Voor U betekent het dat als u ‘netto’ een bedrag wilt schenken, u ‘bruto’ veel meer kunt schenken. Hoeveel precies hangt af van uw hoogste belastingtarief. Het mooie is dat Music on Chairs wel het hele bruto bedrag krijgt, maar dat u – na teruggave van de teveel betaalde belasting – uiteindelijk het netto bedrag heeft betaald. De penningmeester van Stichting Passacaglia informeert u hier graag verder over via: www.stichtingpassacaglia.nl.

 

Sponsoring

Wij komen graag in contact met bedrijven of instellingen die geïnteresseerd zijn in sponsoring van Music on Chairs en bespreken de verschillende mogelijkheden. U kunt uw interesse hiervoor kenbaar maken via info@musiconchairs.nl of contact opnemen met 06 484 77 245.

 

Concerten voor speciale gelegenheden

Het is ook mogelijk de concerten die Music on Chairs geeft of gegeven heeft in te zetten voor zakelijke of particuliere gelegenheden of evenementen. Bedrijven die een concert willen aanbieden aan klanten of medewerkers tijdens een bijzondere gebeurtenis, een netwerkbijeenkomst of een zoveel jarig bestaan. Denk aan een jubileum, een congres of een kerstconcert. Maar ook voor particuliere gelegenheden zijn onze concerten zeer geschikt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@musiconchairs.nl of 06 484 77 245.

Op de pagina ‘programma’s’ vindt u meer informatie over onze concerten.

De concerten van Music on Chairs zijn mede mogelijk gemaakt door: