Maurice Lammerts van Bueren

Pianist –

Maurice Lammerts van Bueren behaalde zijn diploma Uitvoerend Musicus bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij vervolgde zijn studie voor de aantekening Kamermuziek aan hetzelfde instituut bij Ludmilla Baslawskaja. Liedbegeleidingslessen kreeg hij onder meer van Graham Johnson en Rudolf Jansen.

Maurice Lammerts van Bueren heeft zich volledig toegelegd op het liedbegeleiden. Hij trad op met vele zangers, onder wie Angelika Kirchschlager, Henk Neven, Florieke Beelen, Thomas Oliemans, Marcel Reijans, Lilian Farahani, Ekaterina Levental, Henriette Feith, Karolina Hartman, Irene Maessen en Hans Pieter Herman. Daarnaast is hij oprichter en pianist van het Coco Collectief.

Gerelateerde musici

Noëmi Schermann

Noëmi Schermann

Noëmi Schermann Componist -  De Amersfoortse jonge componiste Noëmi Schermann heeft speciaal voor het concert "Trouble with Trebles" de tweeluik Water-Paradise geschreven. Noëmi Schermann werd geboren in een gezin met twee musicerende ouders. Zij begon op haar...

Kaspar Kröner

Kaspar Kröner

Kaspar Kröner Countertenor - Kaspar Kröner begon zijn muzikale opleiding met een studie altviool aan de Hochschule für Musik „Hanns Eisler” in Berlijn. Nadat hij zijn altstem had ontdekt, werd hij aan hetzelfde instituut door Scot Weir, Stewart Emerson en Wolfram...

Henriette Feith

Henriette Feith

- Sopraan - Vanaf haar afstuderen heeft Henriette zich voornamelijk toegelegd op oratorium, barok- en kamermuziek, als solist in binnen- en buitenland. Tevens is ze initiatiefneemster van de concertserie Music on Chairs.